Slide background

Om Restaurant hua Xin

Vores baggrund

Restaurant Hua Xin bygger på mange års konstant, positiv udvikling og erfaring inden for kinesisk mad. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, tilfredse kunder, som er kommet igen og igen.

Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Du finder vores priser på vores buffet og retter her på siden, og er der noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig.

Mission & Vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i kinesisk mad. Vores primære ekspertiseområder ligger i klassiske kinesiske varme retter. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at mindske madspild.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele oplevelsen hos restaurant Hua Xin i Vordingborg. Kvalitet er vores nøgleord, og vi sætter en stor ære i at levere en personlig og professionel service for vores kunder. Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller ønsker du at bestille bord, så benyt dig af vores formular under "Bestil bord".

Du finder os på Algade 69, 4760 Vordingborg